SHOWbuzz

Novi spot Zabranjenog pušenja

Šta povezuje Sassju, Halida Bešlića, Amara Osima i šeika iz Dubaija?

17/06/2019

Upoznajemo šeika koji stiže u Bosnu s vrećama novca, spreman potrošiti ih na izvore čiste vode, hotele, gradove, nogometne klubove i ostale "prirodne ljepote"

Kako su se ovi naizgled nespojivi likovi našli u jednoj priči, otkrit ćete kada pogledate novi spot Zabranjenog pušenja

Dokazani majstor pripovijedanja uz muziku, autor iz čijih smo pjesama upoznali i zavoljeli galeriju autentičnih sarajevskih likova, Sejo Sexon, i ovoga puta uspio nas je iznenaditi – u novom hitu Zabranjenog pušenja “Kupi nas Ali”, s albuma “Šok i nevjerica”. Upoznajemo šeika koji stiže u Bosnu s vrećama novca, spreman potrošiti ih na izvore čiste vode, hotele, gradove, nogometne klubove i ostale “prirodne ljepote”. U spotu za ovu pjesmu, pojavljuju se teško spojive ličnosti – tuzlanska reperica Sassja, legendarni pjevač narodne muzike Halid Bešlić i trener FK “Željezničar” Amar Osim.

“Kao i mnoge druge pjesme Pušenja i ova ‘citira’ našu svakodnevicu. ‘Kupi nas Ali’ je pjesma koja govori o svima nama u regiji i tome kako se jeftino prodajemo, a u spotu smo je lokalno ‘obojili’ i našim autentičnim bosanskim likovima, pa su nam specijalni gosti bili reperica Sassja, koja i pjeva u ovoj pjesmi, kao i Halid Bešlić i Amar Osim, trener FK “Željezničar” – kaže Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

Kako su Sejo i Pušenje povezali sve ove likove u jednu priču, pogledajte u spotu.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.