Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kim i "Yezzy"

“Šta si to obula, nesretnice? Meni neugodno koliko su ružne”

afc37d6b-6f23-4de7-99dc-a5238d1f0a6b (1)

I dok se jedan manji dio divio novom modnom hitu, većina se složila kako nikada nisu vidjeli ružnije tenisice

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardashian (39) “teška” je 350 miliona dolara, a ove je godine rangirana na 26. mjesto američkih najplaćenijih zvijezda. Najveći dio prihoda dolazi iz njene uspješne kozmetičke linije “KKW Beauty”, kao i od sponzorstava i učešće u realityju.

Novac za reklamiranje jedino ne dobije od supruga koji je vlasnik jednog od najpoznatijih brendova na svijetu – Yezzy. Jedna od posljednjih fotografija šokirala je brojne pratitelje. I to, prvenstveno zbog Yezzy “tenisica”.

I dok se jedan manji dio divio novom modnom hitu, većina se složila kako nikada nisu vidjeli ružnije tenisice.

– Šta je ovo? Izgledaju kao svemirska peraja. Meni je neugodno koliko su ružne. Ko bi dao toliko novca za ovu gadost. Ovo je nešto najružnije što sam vidio – samo su neki od komentara ispod fotografije koju je Kim objavila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Njen najbolji prijatelj Jonathan Cheban (45) prije nekoliko dana, otkrio je kako Kim i njen suprug, reper Kanye West (42) “planiraju” da žive u Bijeloj kući. Muzičar je još ranije istakao da se planira kandidirati za predsjednika Amerike. Iako mnogi misle kako se to neće dogoditi, neki vjeruju kako zapravo postoji velika mogućnost da Kanye bude predsjednik, a Kim prva dama.

– Mislim da ćemo nekako završiti ondje. Ne znam koja će moja uloga biti u svemu tome, ali nekako, na neki način, doći ćemo do Bijele kuće – rekao je za strane medije.

Istakao je i kako želi imati neku funkciju kojom bi mogao biti od koristi i pomagati onima kojima je to najpotrebnije.

Ukoliko američka javnost prihvati Westa kao njegove najnovije tenisice, Bijelu kuću će i dalje samo gledati na slikama i eventualno prošetati u njenoj blizini.