SHOWbuzz

dobre vijesti iz bolnice

Stanje Đorđa Balaševića je stabilno

17/02/2021

Kako pišu, nakon doručka je telefonski razgovarao s porodicom, nakon čega je obavio i razgovor s ljekarima, s kojima se čak i našalio

Vijest da je omiljeni novosadski kantautor prije nekoliko dana primljen u beogradsku Infektivnu kliniku zbog obostrane upale pluća šokirala je cijelu regiju, koja sada napokon može odahnuti, budući da se Đorđe Balašević dobro oporavlja.

Nakon što je 67-godišnji Balašević završio u beogradskoj Infektivnoj klinici, gdje posljednjih nekoliko dana boravi zbog obostrane upale pluća, prema pisanju srbijanskih medija, pjevač se osjeća dobra i nema nekih znatnijih tegoba.

Kako pišu, nakon doručka je telefonski razgovarao s porodicom, nakon čega je obavio i razgovor s ljekarima, s kojima se čak i našalio. Izvori tvrde kako je dobro raspoložen i ne žali se na tegobe.

U bolnici je završio nakon što je, navodno, punih desetak dana imao simptome slične onima koji se manifestiraju koronavirusom, a ljekaru se javio tek kada mu se stanje pogoršalo i kada mu je dijagnosticirana upala oba plućna krila, zbog čega je hospitalizacija bila neophodna.

Porodica Đorđa Balaševića zabrinuta je zbog njegovog zdravstvenog stanja, posebno jer je već u novembru 2019. preživio srčani udar, kada su mu ugrađeni stentovi, no vjeruju da će on biti dobro.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.