Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stari intervju Meghan Markle ponovo aktuelan: “Pa ti nemaš dlaka” (VIDEO)

meghan

Jedan stari intervju Meghan Markle širi se ponovno ovih dana društvenim mrežama. Ponajviše zbog kako su ga na društvenim mrežama nazvali, “ljigavog” komentara voditelja Craiga Fergusona o njenom “glatkom tijelu bez dlaka”.

36-godišnja bivša glumica, koja je u subotu udajom za britanskog princa Harryja službeno postala vojvotkinja od Sussexa, gostovala je u avgustu 2013. godine u emisiji “Late Late Show”. Tad je već dvije godine glumila u seriji koja ju je zapravo i proslavila, “Suits”, i upravo je u to vrijeme prolazila kroz razvod od prvog supruga, producenta Trevora Engelsona.

Škotsko-američki voditelj (56) započeo je razgovor komplimentom kako Meghan izgleda senzacionalno u maloj crnoj haljini, a potom je priznao da nikad nije pogledao seriju “Suits”, koja je trebala biti tema razgovora.

Ispričala je neke detalje iz svoje prošlosti, primjerice kako je studirala na Univerzitetu Northwestern u Illinoisu i kako su roditelji zbog toga bili jako sretni, te kako je jedno vrijeme radila u američkoj ambasadi u Buenos Airesu.

“Rođena sam u Los Angelesu i ondje sam provela djetinjstvo”, rekla je na Fergusonovo iznenađenje i potom duhovito dodala: “Da, ja sam jedna od pet rođenih u LA-u, slobodno me štipni, vidjet ćeš da sam stvarna.”

Craig je tad krenuo štipnuti i drugi put dok ga Meghan zbunjeno gleda.

“Samo još jednom to želim napraviti. Nevjerovatno kako glatko tijelo imaš. Ti si poput delfina, zar ne?”, kazao je voditelj.

Meghan se u tom trenu malo postidili, nasmijala i rekla: “Nije lako biti dama.”

No, voditelj nije odustajao:

“Pa ti uopće nemaš dlaka. Baviš li se profesionalno plivanjem?”. Meghan je još jednom odgovorila duhovito i sramežljivo da je profesionalna plivačica, da bi vjerovatno bila brža od drugih.

Gledateljima nisu sjele Fergusonove doskočice. Dobar dio njih je voditelja Fergusona nazvao “totalnim ljigavcem”.