Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Suludi zahtjevi slavnih zvijezda tokom njihovih turneja

Beyonce-And-Jay-Z-perform

Tokom turneje, tim repera Jay Z-ja (45) svakom hotelu u kojem reper odsjeda preda popis specifičnih i pomalo suludih zahtjeva koji se moraju ispuniti, piše TMZ.

Suprug megapopularne Beyonce traži da je u sobi tačno 21 stepen Celzijevih. U sobi mora imati tri svijeće s mirisom tuberoze, to jest medenom cvjetnom nijansom jasmina i naranče. Miris je težak i senzualan.

[yuzo_related]

Od pića, obavezno ga mora dočekati šampanjac Ace of Spades, kojeg ne plaća jer posjeduje taj brend. Također, traži da soba bude sigurna za djecu jer s njim često putuje kćerka Blue Ivy (3), a za nju traži i organsko punomasno mlijeko.

Osim toga, strogo je zabranjeno usisavati u blizini njegove sobe i tražiti od njega ili njegove ekipe besplatne karte za koncert.

Njegov kolega, Kanye West, insistira da u sobi ima vaze cilindričnog oblika te vrstu zvučnika koji se ne proizvode već deset godina. Također, u kupaonici mora imati crne peškire i zubni konac s okusom mentola. Od hrane traži žitarice Kash GoLean, a za piće mora imati 13 boca alkohola vrijednog 2.600 dolara.

I Jay Z-jeva supruga Beyonce imala je posebne zahtjeve za vrijeme svoje turneje “Mrs Carter Show”, 2013. godine. Pjevačicu je u svakoj hotelskoj sobi morala dočekati alkalna voda, nove toaletne daske i crveni toaletni papir. Vodu je ispijala kroz posebne slamke od titana vrijedne oko 870 dolara.

“Queen Bey” navodno je zahtijevala da svi članovi njene ekipe odijevaju stopostotni pamuk, a nakon svakog koncerta tražila je ručno izrezbarene kuglice leda.