SHOWbuzz

Alejandra Labastida-Shapiro

Superbaka: Mnogi ne vjeruju da Alejandra ima četvoro unučadi

08/10/2019

Alejandra smatra da je naše tijelo hram za kojega se trebamo brinuti, a zbog svog nevjerovatnog izgleda ova zgodna baka je već navikla na puno muške pažnje

Alejandra Labastida-Shapiro ima četvero unučadi, izgleda tako mlado da mnogi misle da su ona i njena 32-godišnja kćerka zapravo sestre.

Zahvaljujući roditeljima koji su je educirali o zdravoj prehrani, 55-godišnjakinja je ovakvom načinu života posvećena još od desete godine.

“Moji roditelji su većinu vremena koristili ljekovito bilje, tradicionalne lijekove ili homeopatiju kako bi izliječili naše bolesti i ozljede”, rekla je Alejandra za Metro.

Trenutno radi kao instruktorica pilatesa, a svoj mladenački izgled zahvaljuje sirovoj prehrani. Osim organske hrane, tajna formula njenog izgleda je i izbjegavanje prerađenih proizvoda i šećera te druženje s unucima.

“Svojim znanjem i primjerom dokazujem da je izjava ‘godine su samo broj’ istinita ako vodite brigu o svom životu i imate pozitivne misli”, ispričala je.

Alejandra smatra da je naše tijelo hram za kojega se trebamo brinuti, a zbog svog nevjerovatnog izgleda ova zgodna baka je već navikla na puno muške pažnje, pogotovo onih mlađih koje susreće u teretani.

“Muškarci su stvarno iznenađeni kad me vide. Bilo da držim satove pilatesa ili idem na neko mjesto, daju mi komplimente, koje dobivam čak i na društvenim mrežama. Nekoliko puta sam dobila i cvijeće od stranaca, no ja sam udata”, zaključila je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.