Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Elisa Isoardi

Supruga ministra intimnom fotkom objavila da je ljubavi došao kraj

elisa

Isoardi (35), koja vodi televizijski talk show, objavila je sliku na Instagramu na kojoj Salvini spava na njenom ramenu

Elisa Isoardi, djevojka italijanskog potpredsjednika vlade Mattea Salvinija, u ponedjeljak je fotografijom na društvenoj mreži Instagram objavila kraj njihove trogodišnje veze, koja je u talijanskoj javnosti nalikovala sapunici.

Raskid je postao udarna vijest italijanskih novinskih portala i televizija koliko i priče o verbalnom ratu između Rima i Europske komisije zbog prijedloga talijanskog proračuna s prevelikim deficitiom, te vijesti o olujama koje su u Italiji u oktobru ubile desetke ljudi.

Isoardi (35), koja vodi televizijski talk show, objavila je sliku na Instagramu na kojoj Salvini spava na njenom ramenu.

– Ono što smo dali jedno drugome neće mi nedostajati, već ono što smo si mogli dati. S golemim poštovanjem prema istinskoj ljubavi, hvala ti, Matteo, stajalo je u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elisa Isoardi (@elisaisoardi)

Tokom tri godine njihove veze Isoardi i Salvini često su bili na naslovnicama talijanskih tabloida, a paparazzi su ih pratili posvuda.

Salvini, ujedno i ministar unutrašnjih poslova te vođa italijanske protuimigranstske stranke Liga, bio je u avionu na letu prema Gani kada je Isoardi objavila fotografiju o njihovu raskidu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elisa Isoardi (@elisaisoardi)

Anketa objavljena prošli petak pokazala je da većina Italijana smatra Salvinija pravim šefom vlade, iako je stvarni premijer Giuseppe Conte kojeg u toj ulozi vidi tek šestina ispitanika.