Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vjenčanje Bosanca i Bosanke u Australiji bilo je kao iz bajke (FOTO)

svadba

Čitav svijet zapamtio je njeno ime kada je 2015. godine ponijela krunu Miss Universe Australije. Sada je stala na ludi kamen i slike oduzimaju dah!

Monika Radulović je iz rodnih Zavidovića, izbjegla sa roditeljima kada je imala samo četiri godine. Prvo je živjela u Danskoj, a onda su otišli put Australije i potpuno prihvatili tamošnju kulturu, pa se danas zovu ponosnim Australijancima. Ipak, za muža je izabrala čovjeka iz svoje rodne Bosne, pa se ovog vikenda udala za slikara Alesandra Ljubičića koji je rodom iz Jajca. Svadba je bila pravi spektakl.

Dugogodšnji partneri Monika i Aleksandar izgovorili su sudbonosno “da” u luksuznom ambijentu u Sydneyu, a sve detalje proslave zabilježili su na Instagramu.

Najviše komentara pobrala je mladina slika u donjem vešu, ali i vjenčanica ukrašena čipkom oduzimala je dah i izazvala oduševljenje.

AXM 24/03/18 ❤️?

Objavu dijeli Monika Radulovic (@monika_rad)

Vesela atmosfera i pozitivna energija prosto zrače sa njihovih slika, a lijepi mladenci primili su od fanova pregršt čestitki i lijepih želja.

Monika je u više navrata govorila o svom ratnom djetinjstvu i teškim danima koje je proživjela.

Still beaming after the most perfect weekend ??✨

Objavu dijeli Monika Radulovic (@monika_rad)

– Na početku nije bilo lako, zamislite doći u zemlju gdje nemate ni novca, posao, mjesto gdje ćete živjeti. Pored toga, moja majka je bila u 8. mjesecu trudnoće sa mojim bratom Stefanom – izjavila je svojevremeno Monika o prvim danima u Australiji.

Dodala je da je izuzetno zahvalna svojim roditeljima:

“Sve što radim, radim pitajući se hoće li moji roditelji biti ponosni na mene. Žrtvovali su toliko toga za mene i mog brata”.

Hands down the best day of my life ??❤️

Objavu dijeli Alesandro Ljubicic (@alesandroljubicic)