Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sve Severinine ljubavi: Alen je bio prvi, hoće li Igor biti zadnji?

severina-igor

Hrvatska pjevačica Severina Vučković udala se u septembru, a izabranik njenog srca je Igor Kojić, sin folk pjevača Dragana Kojića svadbu su organizovali tek prethodnog vikenda u Beogradu.

Severina (43) i Igor (28) izrekli su sudbonosno “da” pred više od 600 svojih gostiju, čime je Severina sada službeno Kojić.

Bilo je to gala vjenčanje o kojem su mediji u regionu pisali kao prvorazrednom događaju.

Nakon što je Severina izjavila da je do ušiju zaljubljena Igora Kojića, red je da se prisjetimo svih momaka, vjerenika, velikih i malih ljubavi hrvatske pevačice.

Jedna od prvih Severininih ljubavi bio je Alen Marin iz benda “Kojoti“. Njihova veza završila je bez većih skandala, a on je bio i prvi Severinin vjerenik, sa kojim je 90-ih imala kratku, ali intenzivnu vezu. On je danas u braku s glumicom Goranom Vrdoljak Marin.

Alen Marin

Alen Marin

Uz početak Severinine karijere veže se i navodna veza s kantautorom Zrinkom Tutićem. Iako je nikada nisu službeno priznali zbog toga što je Tutić bio oženjen, njihova ljubavna veza bila je javna tajna o kojoj se naveliko pričalo.

zrinko tutić

Zrinko Tutić

Pet je godina trajala ljubav “djevojke sa sela” i Tutića, a onda je sve puklo.

Sljedeći je bio producent Ante Pecotić, iako Severina nikada nije priznala tu vezu, a on se prije tri godine oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Ivom Kovačević.

Ante Pecotić

Ante Pecotić

Hercegovački biznismen Milan Lučić možda je i Severinin najpoznatiji dečko.

Nije poznato koliko su dugo bili ljubavnici, ali je poznato da je 2004. kada je u javnost “iscurio” video – snimak njihovog seksualnog odnosa, njegova supruga bila pred porođajem.

Milan Lučić

Milan Lučić

Nesretni Srećko Vargek bio je “kolateralna žrtva” skandala s privatnim snimkom Severine i Lučića, jer je baš u vrijeme kada je bio video pušten u javnost ponosno hodao kao njen vjerenik.

Zagreb - Severina sa Sreækom Vargekom.Sijeèanj,2004.

Srećko Vargek

Planirao je da je oženi, ali onda je raskinuo s njom. Iako joj je u početku pružao potporu, njihovom odnosu presudile su neprestane trzavice pa su na kraju odlučili da krenu odvojenim putovima.

Sa osam godina mlađim Matom Čuljkom bila je u vezi od 2005. do 2008. godine.

mate čuljak

Mate Čuljak

Iako su bili vjereni i razmišljali o braku, sedam dana prije pjevačicinog 35. rođendana uslijedio je raskid.

Nakon Mate, brojna muška imena vezala su se uz Severinino ime, sve do ljeta 2008. godine i Slavka.

Slavko Šainović

Slavko Šainović

Četvrti vjerenik bio je vlasnik sportskog centra u Rijeci, Slavko Šainović. Nakon dvije i po godine veze, pjevačica je Slavka ostavila zbog kralja bakra Milana Popovića kojeg je upoznala dok je pjevala na njegovoj rođendanskoj zabavi.

Vrlo kratko nakon što su počeli vezu, vjerila se s Milanom, a plod njihove velike ljubavi sin je Aleksandar.

Simultanka Gari Kasparova na Prokurativama

Milan Popović

Ipak, godinu dana nakon njegovog rođenja, Severina i Milan burno su se rastali, a njihove trzavice oko djeteta, starateljstva i alimentacije traju sve do danas.

Nakon Milana, pjevačica nije bila u vezi sve do trenutka dok joj srce nije osvojio golman Igor Kojić.

severina

Igor i Severina

Da li će golman imati više sreće nego njegovi prethodnici, ostaje da vidimo.