Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

svjetski poznata grupa

Sve spremno za veliki spektakl Gipsy Kingsa u Zetri, ostalo još malo karata

l_61a0871072ece975592d4a86043e1c7c

Preostao je još veoma mali broj ulaznica za koncert

Dugo očekivani koncert Gipsy Kingsa u Sarajevu počet će večeras u 20 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra, a kapije će biti otvorene već od 18.30.

Iz produkcijske kuće Avalon koja je organizator koncerta, poručuju publici da se na vrijeme zapute prema Zetri kako se na ulazima ne bi stvarale velike gužve, s obzirom na to da vlada veliko interesovanje za koncert. Također naglašavaju da će u dvorani biti obezbijeđen dovoljan broj šankova, te da je zabranjeno unošenje pića kupljenog van dvorane.

Preostao je još veoma mali broj ulaznica za koncert, koje su dostupne putem portala www.kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima u Bosanskom kulturnom centru, biletarnici na platou Skenderija, u Sarajevo disc music shopu u Privrednom gradu Skenderija, kao i na ulazu u dvoranu Zetra.

Iz Avalona podsjećaju da zvanična turneja Gipsy Kingsa započinje tek 15. maja nastupom u čuvenom “Royal Albert Hallu” u Londonu, a da je datum koncerta u Sarajevu ubačen na insistiranje frontmena Nicholasa Reyesa mimo rasporeda turneje.

Nicholas Reyes sa Gipsy Kingsima nastupa više od trideset godina i važi za jednog od najboljih izvođača world/flamenco zvuka svih vremena, a otpjevao je njihove najveće hitove tokom višedecenijske karijere.