Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Erick Morillo

Svjetski poznat DJ pronađen mrtav u svom domu nakon optužbi za seksualno napastvovanje

erick-morillo

Morillo je pronađen mrtav u svom domu

Slavni DJ i muzički producent Erick Morillo preminuo je s 49 godina, ni mjesec dana otkako je uhićen zbog sumnje na seksualni napad.

Morillo je pronađen mrtav u svom domu u Miami Beachu u ponedjeljak ujutro. Pronašli su ga policajci koji su izašli na teren nakon dojave. Okolnosti smrti DJ-a zasad nisu poznate, a vlasti ističu da je istraga u preliminarnoj fazi.

Kolumbijsko-američki muzičar proslavio se u ‘90-ima dance hitom ‘I Like To Move It’ koji je objavio pod umjetničkim imenom Reel 2 Real. Osvojio je nagrade Best House DJ i Best International DJ.

Podsjetimo, prije nešto manje od mjesec dana Morillo je uhićen nakon što je test utvrdio da je na žrtvi silovanja pronađena njegov DNK. Negirao je da je silovao kolegicu DJ-icu. Sam se predao policiji, a pušten je iz pritvora uz kauciju.

Prema izvještaju o uhićenju policijske uprave u Miami Beachu, DJ-ica je s još jednom ženom otišla do Morillove kuće nakon njegovog nastupa u decembru prošle godine.

Žena je istražiteljima rekla kako je Morillo dok su bili u bazenu nekoliko puta prema njoj krenuo jasno dajući do znanja koje su mu namjere, ali da je ona odbila sve te njegove pokušaje.