Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

new york

Taylor Swift uživa u šetnjama s dečkom Joeom Alwynom

taylor2

Britanski je glumac trenutno je zauzet snimanjem filma “Harriet” koji izlazi sljedeće godine, a blagdanske dane provodi u društvu svoje voljene

Prohladno njujorško nedjeljno popodne pjevačica i kantautorica Taylor Swift iskoristila je za šetnju s dečkom, britanskim glumcem Joeom Alwynom.

Taylor Swift je prošloga mjeseca završila svoju stadionsku turneju “Reputation”, u sklopu koje je od maja održala 53 koncerta u Sjevernoj Americi, Evropi, Aziji, Australiji i Novom Zelandu.

Za razliku od sjaja i blještavila s pozornica, Taylor u šetnji njujorškim ulicama izgleda manje glamurozno i čine se kako se pri odabiru odjeće za izlazak vodila jedino živom u termometru koja se u nedjelju, kada je snimljena s dečkom, Joeom Alwynom, spustila na 4 stepena.

Britanski je glumac trenutno je zauzet snimanjem filma “Harriet” koji izlazi sljedeće godine, a blagdanske dane provodi u društvu svoje voljene.

Par je u vezi navodno od septembra 2016. godine, no svoj privatni život nastoje držati podalje od očiju javnosti.

S mladim britanskim glumcem čini se da je pjevačica konačno pronašla ljubavnu sreću.

“Taylor je upoznala članove Joeove obitelj. Njegova braća oduševljena su njom i osjećaju se ugodno u njenom društvu”, rekao je ljetos jedan izvor za E!.

Prema pisanju The Suna, mlada Amerikanka je unajmila i kuću u sjevernom dijelu Londona kako bi se družila sa svojim novim dečkom, a Alwyn je bio i na nekoliko koncerata na njenoj ovogodišnjoj “Reputation” stadionskoj turneji.

Taylor je poznata po nizu nesretnih ljubavi, između ostalih i s DJ-om Calvinom Harrisom, glumcem Tomom Hiddlestoneom, muzičarem Johnom Mayerom i bivšim članom teen senzacije One Direction.