Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

The Sun: Angelina Jolie pronašla utjehu u Johnny Deppu?

angelina-jolie

Angelini Jolie kolega Johnny Depp služi kao rame za plakanje nakon kraha braka sa Bradom Pittom, prenose strani mediji.

Johnny sada savjetuje Angelinu, i po njegovoj preporuci ona je angažovala slavnu advokaticu Lauru Wasser, koja je zastupala i zvijezdu filma “Pirati sa Kariba” tokom razvoda od Amber Heard.

– Angelina već godinama obožava Johnnyja, a veoma su se zbližili na snimanju filma “Turista”. Nih dvoje od tada su ostali u kontaktu i redovno su se čuli tokom skandala koji je izbio zbog njegovog razvoda sa Amber, rekao je izvor za The Sun.

Johnny je Amber upoznao na snimanju filma “Dnevnik ruma”, a vjenčali su se 2015 nakon njegovog raskida sa dugogodišnjom partnerkom Vanessom Paradis, sa kojom je dobio dvoje djece.

Johnny-Depp111

Amber je zahtjev za papire za razvod podnijela u maju, zajedno sa zahtjevom za zabranu prilaska potiv Johnnyja, za kojeg je tvrdila da ju je fizički zlostavljao. Razvod je finalizovan u augustu, a Heard je u okviru sporazuma dobila sedam miliona dolara, koje je donirala u humanitarne svrhe.

brad-angelina-1

Sada kroz sličan skandal prolaze i Angelina Jolie i Johnny Depp. Nakon što je objavljeno da je glumica riješila da stavi tačku na njihov brak, u medijima su se pojavile spekulacije da ju je suprug varao, ali i da je bio nasilan prema njihovoj djeci.