SHOWbuzz

slavni glumac

Tom Hanks se slikom javio iz izolacije zbog koronavirusa i otkrio stanje

13/03/2020

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus, koji je u SAD-u zarazio više od hiljadu osoba

Tom Hanks se oglasio na Instagramu iz izolacije gdje se nalazi nakon što mu je potvrđen koronavirus.

“Hej ljudi, Rita i ja želimo zahvaliti svima ovdje u Australiji koji se tako dobro brinu za nas. Imamo Covid-19 i u izolaciji smo da ga ne proširimo na još nekog. Postoje ljudi kod kojih bi taj virus mogao dovesti do veoma ozbiljnih bolesti. Idemo dan po dan. Svi mi možemo nešto učiniti i to tako da slijedimo upute stručnjaka te da se brinemo o sebi i jedni o drugima, zar ne?” napisao je glumac.

“Zapamtite, unatoč trenutnim događajima, u baseballu nema plakanja”, zaključio je Hanks citatom iz filma A League of Their Own uz fotografiju sa suprugom.

Hanks je jučer na društvenim mrežama napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gdje radi na filmu, nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

“Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni”, napisao je glumac.

Naveo je i da će oboje biti “testirani, promatrani i izolirani” onoliko dugo koliko bude potrebno.

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus, koji je u SAD-u zarazio više od hiljadu osoba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.