Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dobra zarada

Tommy Hilfiger nakon samo šest mjeseci prodao vilu u Palm Beachu

Tommy Hilfiger vila
FOTO: Screenshot

U vili su ukupno četiri spavaće sobe, šest kupaonica, blagovaonica, prostrana kuhinja, vinski podrum i privatni izlaz na plažu

Osim što se odlično razumije u modu, modni dizajner Tommy Hilfiger ima ukusa i za nekretnine. Odlučio je prodati vilu u mediteranskom stilu u Palm Beachu na Floridi. Ova vila slovi za jednu od posebnijih rezidencija u tom dijelu Floride, a Tommy je bio njen vlasnik manje od šest mjeseci.

Vilu je kupio za 36.85 miliona dolara, a nedavno ju je stavio na tržište po cijeni od 47.95 miliona dolara.

“Obnova prekrasnog interijera sada je dovršena”, stajalo je u oglasu kuće koja je izgrađena 1927. godine. Vilu od gotovo 700 kvadrata s predivnim pogledom na ocean uspio je prodati po cijeni od 41.38 miliona dolara. Nije poznato ko je novi vlasnik.

Gotovo svaka prostorija ove kuće prošla je renovaciju i neodoljivo podsjeća na italijanske vile. U vili su ukupno četiri spavaće sobe, šest kupaonica, blagovaonica, prostrana kuhinja, vinski podrum i privatni izlaz na plažu.

Uz vilu je smještena i zasebna gostinjska kuća s bazenom te dodatnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Naravno, u dvorištu se nalaze i bazen te nekoliko terasa za uživanje.