Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

objavio oglas

Tony Cetinski prodaje vilu u Istri

cetinski vila (1) (1)

Vila ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, rustikalno je uređena, a sudeći prema fotografijama u oglasu, unutrašnjošću vile dominiraju drvene grede i kamen

Hrvatski pop pjevač Tony Cetinski prodaje svoju vilu u Radetićima u Istri za nešto više od 9,2 miliona kuna (nešto više od 1,2 miliona eura)

Oglas za luksuznu vilu pojavio se na Index Oglasima i odmah privukao pažnju.

Riječ je o kamenoj vili površine 226 metara kvadratnih smještenoj na zemljištu površine 1.136 kvadrata. U oglasu stoji da je “ova prekrasna dizajnerska vila idealna za miran porodični život, a ujedno se može koristiti kao vila za odmor ili najam”.

Vila ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, rustikalno je uređena, a sudeći prema fotografijama u oglasu, unutrašnjošću vile dominiraju drvene grede i kamen.

U vili postoji i sto za biljar, a ispred nje je bazen.

Podsjećamo, nakon što je u januaru ove godine protiv hrvatskog pjevača pulsko Tužilaštvo podiglo optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posljedicom u novembru 2017. godine, sud je 6. marta i potvrdio optužnicu.

Podsjećamo, Cetinski je izazvao neseću u centru Rovinja u kojoj je poginuo 62-godišji Ibrahim Kevljani.

Cetinskom se stavlja na teret da je, kršeći propise o sigurnosti saobraćaja, skrivio saobraćajnu nesreću iz nehata.

Prema odredbama Krivičnog zakona, u slučaju da mu se pravomoćnom presudom dokaže krivica, prijeti mu od jedne do osam godina zatvora.