Elizabeth Hurley

Trebala bi učiti tekst, ali ne uči joj se… FOTO / VIDEO

liz h (1)

Glumica koja će u pet epizoda treće sezone Huluove serije o Marvelovim junacima glumiti negativku, na Instagramu nerijetko objavljuje izazovne fotke kojima očarava svoje pratitelje i fanove

Elizabeth Hurley nedavno je proslavila 54. rođendan, a njeni fanovi ne mogu vjerovati koliko dobro izgleda.

Glumica, model i dizajnerica bikinija sa svojih više od 1,2 miliona pratitelja podijelila je novi kadar koji to pokazuje, a pozirala je gola.

Britanska zvijezda uzela je predah od učenja teksta za ulogu negativke Morgan le Fay u seriji Runaways, u čijoj će se trećoj sezoni pojaviti.

“Da, trebala bih učiti tekst, ali sam u bazenu”, napisala je uz fotografiju u topless izdanju za koju je dobila više od 120.000 lajkova u manje od 24 sata, kao i brojne komplimente na račun svoje linije.

Glumica koja će u pet epizoda treće sezone Huluove serije o Marvelovim junacima glumiti negativku, na Instagramu nerijetko objavljuje izazovne fotke kojima očarava svoje pratitelje i fanove.

“Oduševljena sam što sam se priključila Marvelovom svemiru da glumim Morgan le Fey, ikonsku negativku i jednu od najvećih čarobnica svih vremena. Ne mogu dočekati da počnem”, napisala je kad je potvrdila ulogu.

Elizabeth je nedavno oduševila publiku ulogom kraljice Helene u seriji Kraljevska porodica (The Royals, 2015.-2018.), koja je doživjela tri sezone i dobila solidne kritike.