SHOWbuzz

"odbjegla nevjesta"

Tri sedmice prije vjenčanja iz snova Petra Ecclestone otkazala sve

24/07/2019

Vjenčanje je bilo zakazano za 10. avgusta i trebalo je biti spektakularnije negoli njeno prvo s Jamesom Stuntom, na kojem su pjevali Black Eyed Peas i Alicia Keys

Doslovce kao grom iz vedrog neba proširila se vijest kako je mlađa kćer Bernieja i Slavice Ecclestone, Petra Ecclestone, samo tri sedmice prije zakazanog vjenčanja otkazala sve. Kćer milijardera, koja je za svoje drugo vjenčanje s trgovcem automobila Samom Palmerom unajmila cijeli resort u Meksiku, na spektakularno je vjenčanje namjeravala potrošiti nevjerovatnih 15 miliona eura, a što se u međuvremenu dogodilo, niko ne zna.

Vjenčanje je bilo zakazano za 10. avgusta i trebalo je biti spektakularnije negoli njeno prvo s Jamesom Stuntom, na kojem su pjevali Black Eyed Peas i Alicia Keys.

Iako službenog priopćenja još uvijek nema, šuška se kako je na njenu odluku da za sada samo odgodi vjenčanje uticalo i mišljenje nekih njezinih rođaka i bliskih ljudi koji su je upozorili da je prebrzo donijela odluku da se uda za Palmera, kojeg je upoznala samo 18 mjeseci ranije.

Shop Durable & Affordable Men's Leather Jacket & Coat | Palaleather

“Sve je bilo spremno i trebalo je to biti doista vjenčanje iz snova – vjenčanica je bila spremna, lista gostiju finalizirana, a i cijeli resort je iznajmljen kako bi imali svoju privatnost. Odjednom, sve je otkazano, a račun, koji neko treba platiti, brojat će se u milionima”, otkrio je izvor blizak Petri Ecclestone.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.