Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Petra Ecclestone

Udala se kćerka bivšeg šefa Formule 1, ovaj put svadba je bila puno skromnija

New Project (18)

Prijatelji su ceremoniju opisali kao “malu i intimnu” – potpuno suprotnu Petrinom razmetljivom vjenčanju koje je koštalo 12 miliona funti s njenim prvim suprugom Jamesom Stuntom u Italiji u avgustu 2011.

Kćerka bivšeg šefa Formule 1 Bernija Ecclestonea (91), Petra Ecclestone (32) udala se za poduzetnika Sama Palmera (38).

Par se vjenčaao na raskošnoj ceremoniji u Londonu, okruženi porodicom i svojim slavnim prijateljima, a mjesto održavanja svadbe čuvalo se u tajnosti.

Sam je potvrdio vijest da se oženio podijelivši snimku svog vjenčanog prstena na društvenim mrežama, a na sebi je imao elegantno crno odijelo.

– Ne mogu vjerovati da sam oženjen čovjek! – poručio je u objavi.

U petak ujutro Petrina londonska vila bila je puna aktivnosti jer su dostavni kamioni isporučivali haljine i brojne cvjetne aranžmane za proslavu.

Ranije tokom večeri poznati gosti, uključujući nogometaša Cesca Fabregasa (35) i njegovu suprugu Daniellu Semaan (47), pristizali su na svadbu.

Vijest o svadbi je izašla u javnost kada je Petrin otac Bernie otkrio za medije da će se vjenčati ovaj vikend.

Tačno mjesto njihova vjenčanja zvanice nisu znale do posljednjeg trenutka, jer se Petra navodno toliko bojala da bi joj njen bivši suprug James Stunt mogao sabotirati dan udaje. Prijatelji su ceremoniju opisali kao “malu i intimnu” – potpuno suprotnu Petrinom razmetljivom vjenčanju koje je koštalo 12 miliona funti s njenim prvim suprugom Jamesom Stuntom u Italiji u avgustu 2011.