SHOWbuzz

"nin"

Trifunović: Doživio sam takve ubode u leđa da sam prošle godine popio žešću depresiju

21/10/2021
Sergej Trifunović / FOTO: Youtube / Screenshot

Najbitnije saznanje, istakao je, bilo je da „ponovo voli sebe i da najviše na svijetu voli sebe“

U svom političkom životu, u kojem sam se vrlo intenzivno sfuljao sa scene u ponor, naravno iz najbolje namjere, doživio sam takve ubode u leđa da sam prošle godine popio žešću depresiju, izjavio je nekadašnji predsjednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, tvrdeći kako mu je politika pomogla da preispita samog sebe.

Trifunović je u intervjuu nedeljniku NIN naveo da, kada je izašao iz te depresije, shvatio da ipak „najviše voli sebe“ i odlučio da ga više ništa ne pogađa.

„Pogađa me jedino kad je moj pas Mile gladan i kad ga ostavim neišetanog“, rekao je Trifunović.

Naglasio je da očekivao sve napade, „slanje pandura u Fondaciju (Podrži život), udaranje u glavu“, ali da nije očekivao „stvari“ koje su mu uputile bliske osobe.

Ukazao je da je su baš neki ljudi koje je smatrao bliskima pokazali „nerazumjevanje, neodobravanje i prezir“, jer je ušao u politiku.

Odgovarajući na pitanje da li mu je kratko vrijeme koje se bavio politikom donijelo neko važno saznanje, Trifunović je odgovorio potvrdno.

Najbitnije saznanje, istakao je, bilo je da „ponovo voli sebe i da najviše na svijetu voli sebe“.

Ocjenio je da sada „u neviđenoj ljubavi sa samim sobom“ i zahvalio politici što mu je „omogućila da ovako voli sebe“.

Govoreći o svojoj prvoj knjizi „Stovarište“, koja će 21. novembra biti promovisana u Puli, Trtifunović je naveo da se radio o „stovarištu raznih situacija, momemanta i osjećanja“ u njegovom životu, „presječenom pričama koje su se uglavnom desile“.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.