Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trump rekao Stormy Daniels da ima”konjsku facu”

how-stormy-daniels-can-bring-down-president-trump-2018-read-9fdbe84f-3fec-4e58-88a7-2b838ae14f34

Američki predsjednik Donald Trump u utorak je na Twitteru, svojoj omiljenoj platformi za komunikaciju s javnošću, nazvao “konjskom facom” porno glumicu Stormy Daniels, koja tvrdi da je s njim imala vezu.

Savezni sud Los Angelesa odbacio je u ponedjeljak tužbu za klevetu koju je protiv predsjednika podnijela Daniels. Sudija je presudio da je predsjednički tvit za koji je Daniels rekla da je klevetnički, zapravo predsjednikovo pravo na slobodu govora zajamčenu Prvim amandmanom američkog ustava.

Zadovoljan zbog takve odluke suda, američki predsjednik kojemu nije strana uporaba podrugljivih imena na račun njegovih protivnika, kao ni kritika tjelesnog izgleda žena, obrušio se na Stormy Daniels, pravim imenom Stephanie Clifford.

“Sada mogu napasti konjsko lice (Horseface) i njezina trećerazrednog odvjetnika”, napisao je Trump iz Bijele kuće.

Daniels tvrdi da je s Trumpom 2006. imala seksualnu vezu u vrijeme kad je njegova supruga Melania rodila njihova sina.

Stormy Daniels odmah je predsjedniku odgovorila na Twitteru.

“Dame i gospodo, predstavljam vam vašeg predsjednika”, poručila je i optužila ga da je “još jednom” pokazao “svoju nekompetentnost, svoju mržnju prema ženama i nesposobnost da se kontrolira”.

“Gotovo je, majušni…”, zaključila je glumica Daniels u očitoj aluziji na svoju nedavno objavljenu knjigu u kojoj podrobno opisuje anatomiju Donalda Trumpa.