Tuzlanka u Buckinghamskoj palači: Kad ručate s Elizabetom morate jesti što i ona

Dijana Becirevic

Manekenstvom se počela baviti kao 14-godišnja djevojčica, a inostranu karijera krenula joj je uzlaznom putanjom kad se preselila u italijansku prijestolnicu mode – Milano.

Za ovom nekadašnjom seks-bombom Dijanom Bečirević iz Tuzle, koja i danas plijeni atraktivnim izgledom, uzdisali su mnogi muškarci, a na popisu njenih bivših partnera našao se i holivudski glumac te oskarovac Al Pacino (78), kojega je Dijana navodno ostavila jer joj je bio – predosadan!

Lijepa Tuzlanka u Italiji je radila i kao TV voditeljica, a kad joj je bilo 20-ak godina, zaljubila se u engleskog plemića – Sira Michaela – veza s njim donijela joj je titulu Lady, koju je ponosno nosila četiri godine, a Dijana se može pohvaliti i kako je jedna od rijetkih s ovih prostora koja je boravila u Buckinghamskoj palači te bila dio aristokracije, piše Dnevnik.hr.

Bečirević je sad u razgovoru za IN magazin otkrila što joj se u takvom načinu života nimalo nije sviđalo.

– Najveći problem predstavljala mi je činjenica što u društvu kraljice Elizabete II. svi moraju jesti ono što ona jede… Njihov specijalitet je janjetina s džemom od mentola, a ja sam ipak provincijalka koja voli jesti slano sa slanim, a slatko sa slatkim… Ta njihova kombinacija uvijek bi mi pokvarila cijelu janjetinu – rekla je Dijana, koja se svojevremno družila i s pokojnom princezom Dianom.

– Bila je jako mirna i sramežljiva žena, divno stvorenje – prisjetila se danas 56-godišnja Bečirević.