SHOWbuzz

"Moja TV"

TV premijera filma “Koncentriši se, baba” na servisu Moj Film 20. augusta

19/08/2020

Film "Koncentriši se, baba" je rađen u zajedničkom partnerstvu i koprodukciji sa BH Telecomom, koji je, kao glavni sponzor Sarajevo Film Festivala, i ove godine za svoje korisnike i građane pripremio brojne interesantne sadržaje

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival otvoren je svjetskom premijerom novog filma bosanskohercegovačkog reditelja Pjera Žalice “Koncentriši se, baba”, koji je izazvao interesovanje i pozitivne reakcije publike.

Prema zvaničnim informacijama, u prva dva sata prikazivanja na festivalskoj online platformi ondemand.sff.ba film je pogledalo skoro 14.000 ljudi u 42 države. Odmah poslije svjetske premijere, film je besplatno dostupan putem videoteke Moja TV.

Ekskluzivno će fim biti emitovan na servisu Moj Film u četvrtak, 20. augusta u 20.00 sati, kada će svi korisnici Moja TV i Moja web TV moći pogledati ovo najnovije ostvarenje bh. režisera Pjera Žalice.

Film “Koncentriši se, baba” je rađen u zajedničkom partnerstvu i koprodukciji sa BH Telecomom, koji je, kao glavni sponzor Sarajevo Film Festivala, i ove godine za svoje korisnike i građane pripremio brojne interesantne sadržaje.

Na servisu Moj Film na Moja TV platformi je besplatno dostupan cjelodnevni festivalski sadržaj koji uključuje veliki izbor odabranih igranih filmova domaće produkcije, dokumentarnih filmova te specijalnog programa koji se emituje uživo svaki dan od 17.30 do 20.00 sati, a koji producira BHRT i scenaristica i glavna urednica Lejla Zvizdić, saopćio je tim BH Telecom d.d. Sarajevo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.