Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U društvu milijardera: Skinula se Nina Badrić (FOTO)

nina

Nina je nekoć smatrala da bi izdala samu sebe zbog komadića slave kada bi pozirala obnažena

Nina Badrić (46) i dalje uživa na Karibima u društvu prijatelja milijardera, Sandre (42) i Andreja Meljničenka (47). Pjevačica redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije s odmora, a često pozira samo u badiću na plaži.

To nije ništa neobično, ali Nina je nekoć smatrala da bi izdala samu sebe zbog komadića slave kada bi pozirala obnažena.

Pjevačica je prije pet godina na društvenim mrežama umjesto fotografije u badiću objavila anegdotu s početka karijere kad ju je fotograf tražio da pozira obnažena, a ona ga je odbila.

– I danas se sjećam svađe s uglednim fotografom. Suradnja s njim je tada bila čast svakome jer je značila da postajete zvijezda. Tražio je od mene da se obnažim i pokažem grudi i noge, zapravo da mu poziram u kratkoj mokroj majici ispred plasta sijena. Nisam na to pristala, a on me izbacio iz svog studija. Rekao mi je: ‘Od tebe nikada neće biti ništa! Nikada nećeš uspjeti! Pjevačica mora frajerima golicati maštu, na kaj se ti furaš, zakopčana do grla?’ – napisala je tada Nina na Facebooku.