Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kevin Clark

U saobraćajnoj nesreći stradao glumac poznat po ulozi u filmu Škola rocka

freddy-jack-black-kevin-clark

U njegovom rodnom Chicagu vozeći bicikl u srijedu ujutro prošao je kroz crveno svjetlo na raskrsnici, a zatim je na njega naletio automobil

Kevin Clark, glumac koji se proslavio ulogom Freddyja Jonesa u filmu Škola rocka, preminuo je od posljedica saobraćajne nesreće.

U njegovom rodnom Chicagu vozeći bicikl u srijedu ujutro prošao je kroz crveno svjetlo na raskrsnici, a zatim je na njega naletio automobil.

Clarka su radnici hitne pomoći zatekli djelomično pod automobilom, a u kritičnom je stanju prevezen u bolnicu. Nedugo zatim je preminuo od zadobivenih povreda, piše US News.

Nakon Škole rocka, u kojoj glavnu ulogu ima Jack Black, Clark je nastavio karijeru u muzičkim vodama. Svirao je bubnjeve u i bendu Jess Bess & The Intentions koji je svoj prvi nastup održao prošle subote.

“Strašne vijesti. Kevina više nema, prerano. Predivna duša, toliko lijepih uspomena. Srce mi je slomljeno. Šaljem ljubav njegovoj porodici i čitavoj zajednici Škole rocka”, napisao je Jack Black na svom Instagram profilu uz fotku na kojoj pozira s Clarkom.