Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dunja ilić

Ubio se otac srbijanske pjevačice nakon što je ona objavila potresan video

dunja-ilic

Jovan je sebi oduzeo život lijekovima, a kako se nezvanično saznaje, policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja

Jovan Ilić, vlasnik propalih giganata “Eltim” i “Staklopan” i otac pjevačice Dunje Ilić izvršio je samoubistvo, javljaju srbijanski mediji.

On se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova kćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u objavljenom videu  iznijela optužbe da je otac zlostavljao kada je imala pet godina.

Jovan je sebi oduzeo život lijekovima, a kako se nezvanično saznaje, policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

Ona je, naime, objavila potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lijekova.

Dunja, koja posljednjih godina živi u Italiji, rekla je, između ostalog, kako je zlostavljana od pete godine, a nakon emitovanja klipa policija joj je upala u stan i u nesvjesnom stanju prevezena je u bolnicu.

– Ja ću da umrem kroz sat vremena, nisam trenutno ni na čemu, ni u depresiji. Moj život vuče mnogo više od toga. Ja sam zlostavljana od svoje pete godine – rekla je u snimku i dodala: “Ja nemam razloga da lažem, jer ću biti mrtva poslije ovoga.”

Dunja se nalazi u bolnici, dok su javnosti poznati mnogi skandali koje je pravila u godinama koje su za nama.

Rođena je u Beogradu, u imućnoj porodici, a, kako je sama isticala, imala je sve što je poželjela, poslugu i vozače, ali je često kao dijete bila usamljena. Roditelji su je, po pjevačicinom priznanju, često zanemarivali.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u cijelu bocu žestokog pića dnevno. Škole i odjeljenja sam mijenjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno. Kada sam imala 22 godine moj otac je bankrotirao – rekla je Ilićeva jednom prilikom.

Ona je priznala da su joj opijati, pića i cigarete uništili glas i karijeru. Iza sebe ima brak koji je trajao samo tri nedelje, a sa narednim partnerima se često fotografisala naga i u eksplicitnim pozama.

Promijenila je vjeru i prešla na islam, a 2017. godine objavila je da joj je tadašnji momak preminuo zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

Godinama se javno svađala sa majkom, koja se svojevremeno razvela od Dunjinog oca. Poručila joj je bila da bi trebalo da je bude sram u ime svih majki i da nije zaslužila ni psa, dok je za oca isticala da joj je mnogo pomogao na početku karijere.

Imala je problema i sa zakonom, budući da je hapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.