Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Udovica Patricka Swayzea prodaje čak i njegovu periku

Patrick_Swayze_and_Lisa_Niemi

Lisa Niemi, udovica legendarnog glumca Patricka Swayzea prodaje čak i periku koju je glumac želio nositi na snimanjima jer je zbog kemoterapije ostao bez kose. Dotaknula je dno, tvrdi glumčeva rodica Danielle Swayze, koja je najavila da će 60-godišnjoj Lisi zagorčati život.

“Rasprodaje sve što je stricu značilo kako bi dobila više novca. Porodična imovina trebala bi ostati porodici, koliko joj novca još treba?”, izjavila je Danielle.

Swayze je preminuo prije osam godina nakon duge borbe s rakom gušterače. Lisa je naslijedila svu imovinu 58-godišnjeg glumca, procijenjenu na 36 miliona eura, a tvrdi da je sve prije prodaje ponudila porodici, ali niko od njih nije, prema njenim riječima, želio ništa.

“To je još jedna od njenih laži, u osam godina od stričeve smrti, niko nas nije ni pokušao kontaktirati”, rekla je Danielle.

Lisa je s glumcem bila u braku od 1975. godine, a nakon njegove smrti njegovi prijatelji tvrdili su da ga je varala i s muškarcima i sa ženama, tukla i vrijeđala, a nije ni dopuštala porodici da ga viđa kad je obolio. Na aukciji su 234 uspomene na Swayzea, poput nagrada, kostima, motocikla Harley Davidson, automobila DeLorean i kožne jakne iz “Prljavog plesa”.