SHOWbuzz

Udovicu ubijenog Zijada Nurkovića na Instagramu prati 40.000 ljudi

22/04/2019

Njen suprug i njihova dvogodišnja kćerka turistički su bili u posjeti u blizini Malage, kada je nepoznata osoba u četvrtak uvečer pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu

Supruga Baranina Zijada Nurkovića (24) iz Rožaja, koji je ubijen u Španiji, jedna je od najpraćenijih influenserki u Crnoj Gori na Instagramu!

Dvadesetogodišnja Vasilisa Nurković (20) bila je svjedok stravične likvidacije jer je Zijad upucan u vozilu pred njom i djetetom.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mjestu u blizini Malage, a on je s porodicom bio u Španiji na odmoru.

Ranjen je u četvrtak uvečer u glavu i bio je u komi do petka, ali ljekari nisu uspjeli da se izbore za njegov život.

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram sa skoro 39.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubitelj mode, sretna žena i mama djevojčice Nike.

Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji je čovjek od poverenja vođe “zemunskog klana” Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pripreme ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.