Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kalifornija

Unuk legendarnog Elvisa Presleyja pronađen mrtav, imao je 27 godina

ben (1)

Ben je bio najpoznatiji po tome što je najviše sličio na svoga djeda Elvisa. To nije mogao skriti ni da je htio, a sve je u fokus javnosti stavila njegova majka

Sin Lise Marie Presley, Benjamin Keough pronađen je mrtav, pišu strani mediji. Muzičar, inače unuk legendarnog Elvisa Presleyja, preminuo je u nedjelju u Calabasasu u Kaliforniji, potvrdio je glasnogovornik njegove majke. U oktobru bi proslavio 28. rođendan.

Njegova smrt potpuno ju je šokirala. Lisin menadžer, Roger Widynowsk, istakap je kako je on bio ljubav njenog života.

– Potpuno je slomljena, ranjena i uništena, ali pokušat će ostati jaka zbog svojih 11-godišnjih blizanki i starije kćeri. Obožavala je tog dječaka. On je bio ljubav njena života – istaknuo je.

Benjamin je većinu svog života skrivao od javnosti, a onda je kao tinejdžer potpisao ugovor od pet miliona dolara. Sve se dogovorio s izdavačkom kućom 2009. godine, ali nikad nije postigao veliki uspjeh kao muzičar.

Ben je bio najpoznatiji po tome što je najviše sličio na svoga djeda Elvisa. To nije mogao skriti ni da je htio, a sve je u fokus javnosti stavila njegova majka.

– Ben zaista jako sliči na Elvisa. Svi se okreću i gledaju u njegovu smjeru kad prolazi. Traže ga fotografiju jer ne vjeruju da su toliko isti – pričala je svojevremeno Lisa.

Sin i majka bili su vrlo bliski, a na Majčin dan 2009. napravili su si iste tetovaže, što je raznježilo njihove pratitelje. Lisa ima kćer Riley (31) te 11-godišnje blizanke Finley i Harper.