Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Van Gogh mini turneju po BiH započinje koncertom u tuzlanskom BKC-u

van_gogh

Lider Zvonimir Đukić Đule i ostali članovi benda najavljuju odličan provod i potpuno drugačiji „Van Gogh“

Popularna beogradska grupa „Van Gogh“ večeras počinje mini turneju po Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će održati koncerte u Tuzli, Gračanici i Zenici. Lider Zvonimir Đukić Đule i ostali članovi benda najavljuju odličan provod i potpuno drugačiji „Van Gogh“.

– Večeras će nas Tuzlaci vidjeti u potpuno drugačijem izdanju. Ovakav „Van Gogh“ još nisu vidjeli. To je akustična svirka koja nosi jednu potpuno drugačiju energetsku i emotivnu poruku. Sve one pjesme koje znate kako zvuče na visokom naponu, sada ćete čuti u novom ruhu, odnosno u akustičnoj verziji – kaže Đule.

Nakon tuzlanskog BKC-a u koncertu ovih rock šoumena će u petak uživati i publika u Gračanici, kao i Zeničani u nedjelju 16. decembra, u Bosanskom narodnom pozorištu.

– Na ovim koncertima imat ćemo blizak kontakt sa publikom i vjerovatno će nam se neki od njih približiti na bini. Ovo je prvi put da sviramo u Gračanici, a Zeničani su već godinama naša vjerna publika – kaže Đule koji dodaje da turneju u BiH organizira agencija Zeus.