Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najavljen veliki koncert

Velika regionalna muzička zvijezda će uvesti Tuzlake u 2024. godinu

tuzla nova godina
Foto: Arhiv

Tuzla i ove jeseni obiluje kulturnim i zabavnim sadržajima, a paralelno se radi na pripremi i realizaciji niza aktivnosti koje će nas uvesti u atmosferu radovanja zimskim praznicima

Kao i prethodnih godina, Grad Tuzla i Turistička zajednica grada Tuzle će organizirati javn doček Nove godine na najvećem trgu u Bosni i Hercegovini – Trgu slobode u Tuzli.

U Novu 2024. godinu Tuzlanke i Tuzlake, ali i sve one koji se odluče praznike provesti u Tuzli, će uvesti Bajaga i instruktori, sa kojim ćemo pjevati poznate hitove. Sigurni smo da će uz Bajagu tuzlanski doček Nove godine ponovo biti jedan od najposjećenijih u BiH.

Tuzla i ove jeseni obiluje kulturnim i zabavnim sadržajima, a paralelno se radi na pripremi i realizaciji niza aktivnosti koje će nas uvesti u atmosferu radovanja zimskim praznicima. Na taj način osiguravamo da posjetioci našeg grada tokom cijele godine imaju priliku uživati u atraktivnim i raznolikim programima za sve uzraste.

Tradicionalna manifestacija „Zima u Tuzli“ koja u decembarskim i januarskim danima ukrasi Tuzlu sa brojnim sadržajima, kućicama na Trgu slobode, prazničnim dekorom širom grada, zabavno-muzičkim programom i animacijama za djecu, kao i naše Klizalište „Panonika“, će i ove godine učiniti da Tuzla bude grad prepoznatljiv po kvalitetnoj ponudi.

Ovom manifestacijom Grad Tuzla pokazuje da je partner i podrška našim privrednicima i obrtnicima, koji svake godine dobijaju priliku da unaprijede svoju promociju i prodaju kroz „Zimu u Tuzli“, ali i lokalnim muzičarima kojima se ustupa velika scena na Trgu slobode.