Veliko interesovanje publike za spektakl godine u Banjaluci

Gibonni u Banjaluci

Samo nekoliko dana od zvanične najave koncerta velike regionalne zvijezde Zlatana Stipišića Gibonnija 08. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, “planuo” je ograničeni broj VIP ulaznica po cijeni od 30,00 KM.

Od danas /24.04./ ulaznice za VIP zonu dostupne su po cijeni od 40,00 KM. Osim toga u ponudi je još uvijek ograničen broj ulaznica po cijeni od 15,00 KM koje su dostupne preko prodajnog sistema kupikartu.ba i njihovih prodajnih mjesta.

Obzirom da ovaj briljantni autor u gradu na Vrbasu nije nastupao pune 4 godine, reakcija publike je očekivana i interesovanje za isti čak i mjesec i po dana prije koncerta ne jenjava.

Podsjećamo da organizator koncerta OK team u partnerstvu sa Coca Colom, po prvi put spektakl Gibonnija u Banjaluci donosi na jedan od najljepših koncertnih prostora u Banjaluci – tvrđavu Kastel.

Gibonni je zasigurno najkvalitetniji autor i pjevač u regionu, a 08. juna publika u Banjaluci će biti u prilcii da uživa u njegovim velikim hitovima: “Ovo mi je škola”; “Tajna vještina”; „Tempera“; „Libar“; „Žeđam“;„Mirakul“ i brojni drugi.

Sve info i najave o koncertu Gibonnija u Banjaluci možete pratit na zvaničnom eventu: https://www.facebook.com/events/208644219729449/