Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zetra

Veliko interesovanje za koncert Stinga u Sarajevu

sting

Koncert će trajati dva sata, a Sting će izvesti najveće hitove: Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose

U Sarajevu je danas zvanično počela prodaja karata za prvi koncert planetarno poznatog umjetnika Stinga, koji će biti održan 19. marta 2022. godine, a na prodajnim mjestima formirali su se veliki redovi.

Otkako postoji servis kupikartu.ba ni za jedan muzički događaj nije vladao takav interes za neki događaj.

Za sarajevski koncert Stinga koji je najavljen za 20 sati, publika iz Bosne i Hercegovine i regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji: parter 69 KM, fan-pit (samo 1500 karata) 99 KM i tribine 99 KM.

Muzička zvijezda današnjice Sting održat će koncert po prvi put u Sarajevu u dvorani “Juan Antonio Samaranch” na Zetri. Taj koncert poslije koncerta irske grupe “U2” 1997. godine, jedini je dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas.

Koncert će trajati dva sata, a Sting će izvesti najveće hitove: Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose.

Istovremeno će biti i promocija novog albuma “The Bridge” koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.