Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Victoria Beckham kvari Spajsicama posao od 55 miliona eura

12/02/2018

Pet članica britanske grupe Spice Girls – Victoria Beckham (43), Melanie Brown (42), Emma Bunton (42), Melanie Chisholm (44) i Geri Horner (45) postigle su veliki uspjeh devedesetih. Širom svijeta prodale su 85 miliona albuma, a prošle sedmice objavile su fotografije “ponovnog okupljanja”.

Zajedničke fotografije pokrenule su glasine o novoj turneji i ponovnom saradnji. Victoria Beckham jučer je isključila bilo kakvu mogućnost okupljanja Spajsica.

– Ne idem na turneju. Spice Girls ne idu na nikakvu turneju – rekla je Victoria za magazin Vogue.

Ukoliko bi se opet okupile, svaka Spajsica trebala bi dobiti 10 miliona funti (nešto više od 11 miliona eura).

– Victoria je trenutno fokusirana isključivo na modnu, a ne na muzičku karijeru – rekao je prijatelj modne dizajnerice koja je nepokolebljiva i navodno cijelo vrijeme “koči” povratak nekad svjetski popularnog benda.

Spajsice su se razišle 2000. godine, ali su se u nekoliko navrata okupile, primjerice na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igra u Londonu 2012. Horner se nedavno povjerila prijateljima da će prvi nastup benda kolegica i nje biti na kraljevskom vjenčanju u maju.

Victoria Beckham

– Ona smatra da je to prava prilika i dobro se uklapa u njenu ideju da povratak bude veoma “britanski”. To je dio njihovog identiteta kojeg žele njegovati – rekli su njeni prijatelji. Princ Harry (33) i Meghan Markle (36) će se vjenčati 19. maju u kapelici St. George.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.