Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Viki iz Boljeg života udaje se u 56. godini (FOTO / VIDEO)

08/10/2018

Lidija Vukićević, koja se proslavila ulogom Violete Popadić u kultnoj seriji “Bolji život” potvrdila je da će uskoro po drugi put izgovoriti sudbonosno “da”.

Kako ne voli da priča o privatnom životu i na taj način se eksponira, vjenčanje će biti održano u tajnosti, piše beogradski Blic.

– Tačno je da će biti vjenčanja, ali ne mogu o tome sad da govorim, još nije vrijeme za to. Veoma sam sretna i nakon svih ovih godina, u kojima sam bila prošena nekoliko puta, riješila sam da spustim gard i udam se – kazala je glumica.

Iako identitet budućeg supruga čuva u tajnosti, poznato je da on živi u inostranstvu i da je dobrog imovinskog statusa.

Lidija je ranije otkrila da je partnera upoznala na putovanju.

– Na putovanje sam otišla velikim avionom, a vratila se malim, privatnim, zajedno sa novim dečkom. Provodim sadržajno vrijeme sa njim, a volim i čekanja i romantiku. Ne prija mi da budem stalno s voljenom osobom, nisam od onih žena kojima muškarac treba da bude na raspolaganju 24 sata. To me guši, nisam tip za brak. Vjerujem da se u takvoj vezi gube strasti i emocije. Odgovara mi da budemo odvojeni, ali kad smo zajedno, onda smo neprestano zajedno i mnogo mi je lijepo – izjavila je Lidija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

??????

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Prije sadašnjeg partnera glumica je bila u vezi sa italijanskim slikarom, kojeg je takođe upoznala na putovanju. Iza sebe ima jedan brak. Od bivšeg fudbalera Mitra Mrkele se razvela 2000. godine. Sa njim ima dva sina, Andreja i Davida.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Rodila je majka?

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.