Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sjeverni london

Vilu u kojoj je živio George Michael rentaju za 30.000 KM sedmično

vila george michael

Jedna od prednosti ove vile je i ta što se nalazi tek 25 minuta od Warner Bros studija u Hertfordshireu

Vila u sjevernom Londonu, u kojoj je živio George Michael, otvorit će svoja vrata za javnost, no ne u pravom smislu riječi. Naime, kako piše Daily Mail, agencija za nekretnine u tajnosti je dala u sedmični najam njegovu kuću i nude ju samo klijentima dubokog džepa, ali i slavnima. Za 19.000 dolara semično (oko 30.000 KM).

George Michael, koji je preminuo na Božić 2016., ostavio je svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 98 miliona funti, svojim sestrama Melanie i Yiodi, a čini se kako njih dvije žele zadržati dom u kojem je njihov voljeni brat proveo godine života, a kako nekretnina ne bi zjapila praznom i propadala, odlučile su se na ovaj potez.

Agencija, kojoj su prepustile sve u ruke, specijalizirana je za najam ekskluzivnih imanja, koja nisu u redovnoj ponudi, za potrebe svjetskih zvijezda. Među njihovim klijentima nalaze i Brad Pitt, Angelina Jolie, kao i Rihanna, koji su unajmili kuće dok su snimali u Londonu.

Jedna od prednosti ove vile je i ta što se nalazi tek 25 minuta od Warner Bros studija u Hertfordshireu gdje su snimani blockbusteri poput ‘Harry Pottera’, ‘Zvjezdani Ratovi: Epizoda I Fantomska Prijetnja’ i nastavka filma o James Bondu ‘Zlatno oko’.

U kući u sjevernom Londonu, koja ima sedam spavaćih soba, George Michael živio je do 2009. godine sa svojim partnerom Kennyjem Gossom, a upravo tamo često su se održavali i nezaboravni partiji.