Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vladimir Putin oženio se u tajnosti?

putin cvike

Tokom pojavljivanja u Italiji bivša gimnastičarka Alina Kabaeva pokazala je prsten na četvrtom prstu desne ruke, gdje se u Rusiji tradicionalno nosi vjenčani prsten.

S obzirom da se godinama već šuška da je ona djevojka ruskog predsjednika Vladimira Putina, jasno je zašto su krenule glasine da su se u tajnosti vjenčali.

Gotovo deset godina od prvih glasina da su ljubavnici, 34-godišnja Alina je prilikom potpisivanja autograma pokazala prsten. Kremlj je demantirao da je Alina prva dama Rusije, no to nije utišalo glasine, pogotovo one da Putin i ona imaju dijete zajedno.


Iako je jedna od najljepših Ruskinja, Alina se od 2008. godine nije pojavila s muškarcem u javnosti. Otprilike u to vrijeme krenule su glasine da je pala na šarm tadašnjeg ruskog premijera. Tokom godina, u nekoliko navrata nosila je prsten, no ništa nije potvrđeno.

Nakon ovog izlaska s prstenom, list Komsomolskaya Pravda zatražio je od Kremlja, kojem je u svom pisanju sklon, da konačno otkriju kakav je status Aline Kabaeve.


– Šteta što njen status nije objašnjen. Svaka žena želi biti službena supruga. Ljudi bi to razumjeli”, stoji u članku o bivšoj ritmičkoj gimnastičarki.

Alina se u italijanskom Pesaru pojavila nakon što je proglašena ambasadoricom Svjetskog natjecanja u ritmičkoj gimnastici.