Stigla "u vijcima"

Voditeljica Dea Đurđević uživo u emisiji progovorila o nesreći

da

U bolnici ju je nedavno posjetio i njezin šef, vlasnik televizijske kuće Pink Željko Mitrović

Voditeljica Dea Đurđević (27) početkom februara je doživjela stravičnu nesreću, a nedavno je prvi put izašla iz bolnice i prošetala parkom. Nedugo nakon toga pojavila se i u svom prirodnom okruženju, kao gošća u emisiji na Pink TV-u.

– Osjećam se savršeno, sad sam skroz na sigurnom. Imala sam višestruke povrede i kontuziju srca i pluća te prijelome kostiju. Ruka mi je bila otkinuta, ali zahvaljujući doktoru ja imam ruku. On je glavni heroj, a i dalje se oporavljamo zajedno – opisala je Dea vlastiti proces oporavka.

U bolnici ju je nedavno posjetio i njezin šef, vlasnik televizijske kuće Pink Željko Mitrović (51). Kolege su se zajedno slikali, a potom objavili fotografiju na društvenim mrežama.

– Moja Deica je sve bolje i bolje. Uskoro se vraća na posao. Jedva sam ju uvjerio da ne dolazi u subotu – napisao je Željko, a mnogi pratitelji su ispod pisali poruke podrške voditeljici.

Dea je i tada ‘nabacila’ osmijeh na lice, a ruka joj je cijela u gipsu te pričvršćena šipkama i vijcima. Njezini liječnici, porodica i prijatelji uvijek su isticali koliki je ona borac i vrlo je pozitivna po pitanju oporavka.

– Beskrajno mi je značila podrška i sve što mi šalju ljudi. Bilo mi je teško. Ležiš i ne možeš se pomicati. Ne možeš shvatiti da si to ti, da ne možeš ustati ili sjesti. Poslije sedam dana sam prvi put nešto pojela. Krećeš od nule, nema televizije, telefona, vanjskog svijeta… Bilo je stvarno teško u šok sobi. Važno je da se ljudi koncentriraju u promet i da ne gledaju u mobitele – dodala je Đurđević, pred kojom je još dug oporavak.