Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zmaju nije loše

“Volim tu igru”: Toni Šunjić u kućnoj izolaciji sa prelijepom Ruskinjom (FOTO)

toni

“Šteta što se prvenstvo moralo prekinuti. Bili mo u dobroj formi i mogli smo nastaviti sa pobjedama. Ipak, zdravlje je u ovom trenutku najvažnije”, kaže Toni

Ruski šampionat prekinut je sredinom maja zbog korona krize, a stoper Dynamo Moskve Toni Šunjić (31) govorio je o trenutnoj situaciji.

Dynamo je pred prekid prvenstva slavio u dva meča, dok je u jednom poražen.

“Možemo biti zadovoljni ukupnim rezultatom u ova tri meča. Osvojili smo šest bodova od mogućih devet i to je dobar rezultat. Nezgodno je što smo izgubili u derbiju od Spartaka”, govori Toni i dodaje:

“Šteta što se prvenstvo moralo prekinuti. Bili mo u dobroj formi i mogli smo nastaviti sa pobjedama. Ipak, zdravlje je u ovom trenutku najvažnije.”

Bh. reprezentativac je otkrio i šta radi u slobodno vrijeme u ovim okolnostima sa prelijepom djevojkom – ruskinjom Viktorijom koja se bavi modom kao model, ali i direktorica branda, prenosi portal BiH.ba.

“Po povratku iz Sočija neko vrijeme sam trenirao kod kuće, a onda je klub organizovao online treninge. Vodi ih naš kondicioni trener i moram reći da su odlični. Vježbe sa gumom, biciklo… Kod kuće igram stalno šah. Volim tu igru. Gledam serije, čini se da to svi sada rade. Kuham ponekad, ali rijetko. Najčešće to radi moja djevojka”, istakao je Toni uz osmijeh.