Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"ljubavni trougao"

Vranješ poslao Karleuši 1001 ružu: “On je psihopata, ne mogu da ga se riješim”

vranjes karleusa

Duško Tošić rijetko kad priča o privatnom životu, ali se povodom ove situacije oglasio. Putem društvenim mreža rekao je da nije supruzi uzimao mobitel niti prijetio Vranješu

Drama između srbijanske pjevačice Jelene Karleuše (40) te nogometaša Duška Tošića (33) i Ognjena Vranješa (29) nastavlja se. Tokom novogodišnjih praznika, Jeleni je na kućnu adresu stigao poklon koji joj je poslao bosanskohercegovački reprezentativac. Kako bi naživcirao Duška, Jeleninog supruga, poslao joj je 1001 ružu, a ona tvrdi da je Ognjen psihopata koji ju proganja, pišu srpski mediji.

– Budući da je Duško zaprijetio Ognjenu, on mu se htio osvetiti. Smislio je da za praznike pošalje Jeleni romantičan poklon na njenu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i naljutio se – kaže prijatelj para.

Jelena je objašnjavala da se nikako ne može riješiti Vranješa.

– Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignoriše. Žalila se da ga se ne može riješiti, da joj dnevno šalje po 40 poruka i da će izludjeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da ju Vranješ ne prestaje proganjati. Duško ju je blijedo gledao, ali pjevačica ga je uspjela uvjeriti da zaista nema ništa s nogometašem. Čak ga je i vrijeđala pa je između ostaloga izgovorila da je Ognjen psihopat i zaljubljeni klinac. Kao i uvijek, riješili su problem i nastavili dalje – dodao je prijatelj.

– Pisao joj je da će joj osigurani lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti samo da se razvede – rekao je prijatelj.

Duško Tošić rijetko kad priča o privatnom životu, ali se povodom ove situacije oglasio. Putem društvenim mreža rekao je da nije supruzi uzimao mobitel niti prijetio Vranješu.