Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vrećo: Šta bi bilo da sam umro?

bozo_vreco

Pjevač sevdalinki Božo Vrećo, koji je u “Koštani” Kokana Mladenovića trebalo da igra glavnu ulogu, napustio je projekat tokom vikenda zbog, kako je napisao na Facebooku, stresne situacije, koja je uticala na njegovo zdravstveno stanje. Producenti su najavili tužbu protiv umjetnika.

“Sve što sam imao reći već sam rekao. Izašao sam iz projekta, jer me je iscrpio, ugrozio moje zdravlje. Imam epilepsiju i u takvoj situaciji, ukoliko dođe do suda, imaće borbu sa bolesnim čovjekom. Sramota! Jako sam loše i sad jedino što želim jeste da se osjećam bolje i snažno za sve što slijedi,” napisao je Vrećo Tanjugu u prepisci putem Facebooka, jer nije želio da razgovara telefonom.

Kako je naveo, u ugovoru stoji da on može da izađe iz projekta zbog zdravstvenih problema.

“Ja sam po ugovoru pristao na iznos kojim je legitiman izlazak u slučaju bilo kakvog problema, a posebno zdravstvenog. No, izgleda da ljudski život ništa ne vrijedi, i to nije dovoljno. Šta bi bilo da sam umro? Tek tada je u redu? Strašno!”, naveo je Vrećo.

Hadžihafizbegović: Vrećo je seoska varalica (VIDEO)

Producentski tim smatra da je napuštanjem projekta, čija premijera je bila zakazana za 5. avgust na Ljetnoj pozornici u Tivtu, Vrećo grubo prekršio prihvaćeni i potpisani ugovor, norme etike i profesionalizma.

Producenti najavljuju prijavu pred nadležnim organima zbog nanesene štete cjelokunoj produkciji, tražeći zaštitu autorskih i srodnih prava svih angažovanih pojedinaca.

Premijera je zakazana za 5. avgust u Tivtu, a ulogu Koštane preuzela je glumica Emina Elor.