Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Promovirala novi hit-single

Vrući kadrovi: Evo kako izgleda najluđa noć Nives Celzijus

b7c6bd0c567bb9864dce

Stihove i muziku lijepa Nives sama je napisala

Nova je godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus (36) ponajprije večer u kojoj će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, porodicom i poslovnim saradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj ”najluđi” dan u godini uvijek provodi radno iako, kako sama kaže, svaki je njen nastup njoj i njenoj publici ”Nova godina”.

Baš zato, budući da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, popularna pjevačica odlučila je snimiti senzacionalan videospot za novu pjesmu prikladna naziva “Nova godina”. Stihove i muziku lijepa Nives sama je napisala, a aranžirao ih je njezin dugogodišnji saradnik Bojan Dragojević. Brza je to pjesma, zaraznog ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje, a kad je čujete, ne možete ne zaplesati i podignuti čašu.

„Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pjesma ‘Nova godina’ već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja, kao autorica, jako mnogo pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti“, istaknula je Nives Celzijus promovirajući novi hit-single.