Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Matthew Perry

Zaboravljen i sam slavi 50. rođendan: Poroci ga uništili, Hollywood odbacio

d5c0b9d9ca49d0cf3ca5

Glumac Matthew Perry, koji danas slavi 50. rođendan, imao je i novac i slavu. Po epizodi dobivao je i milion dolara, a žene su mu se bacale u naručje kako bi gledale u njegove “tužne” plave oči

Bio je jedno od najpoznatijih lica malih ekrana, kućanice i tinejdžeri diljem svijeta su ga obožavali, a serija “Prijatelji” još ima mjesto u srcima mnogih koji su je gledali devedesetih.

Glumac Matthew Perry, koji danas slavi 50. rođendan, imao je i novac i slavu. Po epizodi dobivao je i milion dolara, a žene su mu se bacale u naručje kako bi gledale u njegove “tužne” plave oči. No u privatnom životu događala mu se prava drama, psihički se raspadao. Alkoholizam, ovisnost o tabletama protiv bolova i nekoliko posjeta klinikama za odvikavanje… Perryjev život nije bio nimalo glamurozan.

Tome je kumovala nesreća koju je doživio 1997. dok je neoprezno vozio jet-ski. Nakon toga patio je od velikih bolova pa mu je liječnik prepisao Vicodin, lijek o kojem je postao ovisan.

– Uzmite ovo, bit će vam lakše, rekao mi je liječnik – prisjetio se Perry te nastavio: – I jesam. Popio sam tabletu i shvatio da se nikad u životu nisam bolje osjećao. Imao sam velikih problema s drogom i alkoholom i nisam mogao prestati.

U “Prijateljima” bio je od 24. do 34. godine. S ostalom postavom te serije bio je na svim naslovnicama i stalno u fokusu javnosti. No u stvarnom životu osjećao se jako usamljeno i samo je pio. U jednom intervjuu šokirao je cijeli svijet kada je rekao da se ne sjeća tri godine koje je proveo na snimanju “Prijatelja”.