Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ubistvo Đorđa Zafirovića

Zafir kojeg su izrešetali u Novom Sadu “darivao” starlete i pjevačice

aa33e0072be7697ac8ae

Prije samo sedam dana internetom je kolala skandalozna Zafirova prepiska sa starletom Anom Korać

Đorđe Zafirović Zafir (37) brutalno je likvidiran u srijedu poslijepodne u Futogu, predgrađu Novog Sada, kada su nepoznati napadači ispalili više metaka u njega dok je bio u automobilu, saznaje Kurir.

Prema neslužbenim informacijama, Zafir, kako je bio nadimak ubijenom muškarcu, bio je bivši zet Dragoslava Kosmajca, kojeg nazivaju najvećim srpskim narko bosom. Zafir je parkirao Golf kada su na njega ispalili rafal. Preminuo je na mjestu, a kod automobila su pronašli oko 4-5 čahura.

Kako navodi Kurir, prije samo sedam dana internetom je kolala skandalozna Zafirova prepiska sa Anom Korać, starletom, modelom i aktualnom članicom srpskog reality showa “Zadruga”, s kojom je navodno bio u vezi nekoliko mjeseci prije nego je atraktivna crnka ušla u reality show. U prepisci, Koraćeva je tražila narkotike, kao i skoro 2.000 eura za cipele, a on je bio i više nego spreman dati joj sve što traži.

– Srce, jesi ovdje možda u A bloku? Trebaš mi nešto, je li imaš kod sebe nešto keša? Treba mi da nešto platim, imam večeras nastup, pa ti vraćam sutra kad ustanem. Javi, pa se viđamo – poručila mu je Ana.

Budući da tada nije bio tu, pitao je kada želi da joj pošalje po nekome onoliko koliko joj treba. Nakon reda zahvaljivanja, dobila je odgovor koji ju je oborio sa nogu.

– Muškarcima se posuđuje, a ženama se poklanja – odgovorio joj je on.

Inače, mediji su ga nedavno spajali sa pjevačicom Katarinom Živković. Par je viđen u jednom trgovačkom centru u Beogradu, gdje su zajedno pogledali film “Južni vjetar”.

Ipak, oboje su demantirali navode da su zajedno.

– Znamo se dugo, samo to mogu reći. Ne želim otkrivati detalje iz svog privatnog života – zagonetno je Zafirović tada rekao za Alo.rs.

“U šoku sam. Ne mogu doći sebi…”

Nakon brutalnog ubojstva, Blic je stupio u kontakt s Katarinom Živković.

– U šoku sam zbog svega što se dogodilo. Bili smo najbolji prijatelji koji se znaju dugi niz godina. Preko portala sam saznala sve što se dogodilo i ne mogu doći k sebi zbog svega. Ovo je strašno što se dogodilo, ni u najluđim snovima nisam mogla da naslutim – rekla je Katarina za “Blic”, demantirajući napise da su bili u ljubavnoj vezi.