Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zavirite u tajanstveni premijerni filmski svijet

1920x1280_premiere_kampanja_rujan

Zagrebite ispod površine, jer stvari nisu onakve kakvima se čine. Tajanstvenosti, neočekivanih prevrata, uzbuđenja i zabave neće nedostajati, jer CineStar TV Premiere kanali donose vrhunske filmove s najvećim holivudskim zvijezdama i nezaboravnim pričama.

Pripremite se za jesen i ne propustite premijerne filmske hitove u rujnu!

Otjerajte vrućine kasnog ljeta premijernim filmskim hitovima na CineStar TV Premiere kanalima i opustite se u rujnu uz najveće filmske uspješnice koje su do prije samo godinu dana oduševljavale gledatelje u kinima.

Sigurni smo da će među brojnim filmskim poslasticama, koje su nam najgledaniji filmski kanali pripremili, svatko pronaći nešto za sebe.

NOW YOU SEE ME 2

Zanima vas zašto je ponekad potrebno prekršiti pravila i ‘otpustiti kočnice’? Odgovor se krije u urnebesnoj komediji Zločeste mame, u kojoj u glavnim ulogama Mila Kunis, Kristen Bell i Christina Applegate, donose recept za pravu zabavu.

Uvjereni ste da možete ostati ravnodušni pred još jednim spektakularnim trikom? Planetarno popularna četvorka, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco i Lizzy Caplan, uvest će nas u nevjerojatni svijet iluzije u nastavku uzbudljivog trilera Majstori iluzije 2, koji je oduševio publiku diljem svijeta.

Dok se slavni iluzionisti pripremaju za veliki povratak na male ekrane, Steven Spielberg nas svojim remek-djelom, Blagi fantastični gorostas, odvodi u jedan posve drugačiji svijet ispunjen emocijama, fantazijom i dobroćudnim stvorenjima.

BAD MOMS

Nikako ne propustite istinitu priču o jednoj od najkontroverznijih ličnosti američkog juga, koju će utjeloviti Matthew McConaughey, dobitnik nagrade Oscar, u filmu Pobunjenik iz okruga Jones, a ukoliko ste nepopravljivi romantičar, riskirajte sve za zabranjenu ljubav uz Kristen Stewart i emocionalnu dramu Jednaki u kojoj su ljudski osjećaji zabranjeni i izbrisani, a jedini zločin je ljubav.

Suprotstavite se normama u životu, pribjegnite savršenstvu, prepustite se užitku i gledajte na svijet drugim očima kroz CineStar TV Premiere kanale, koji svojim gledateljima u rujnu ne donose samo ljubav, smijeh, magiju i upoznavanje misterioznog svijeta već potpuni i neometani premium doživljaj gledanja televizije.

THE FREE STATE OF JONES

Na televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 uživajte u premijernim naslovima koji su imali svjetsku kino realizaciju, a prikazuju se s odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima.

CineStar TV Premiere filmski kanali gledateljima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja u HD rezoluciji, 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima bez reklama. Raspored emitiranja filmova i programa cijele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete vidjeti na https://cinestartvchannels.hr/raspored/