Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog bivšeg muža krila vezu s kolegom, a sad su najpoznatiji hollywoodski par (FOTO)

jamie_katie

Ako je i bilo dileme da su glumica Katie Holmes i glumac Jamie Fox u vezi, sada je otklonjena svaka sumnja. Nanjovije fotografije pokazuju da su oni trenutno najzaljubljeniji i najpoznatiji holivudski par.

Zabeležen je i prvi javni poljubac Katie (39) i Jamieja (50). Na plaži u Malibuu smjenjivali su se prizori nježnosti ovo dvoje zaljubljenih, koji su ličili na tinejdžere. Igrajući odbojku na pijesku, imali su oni i i svoje gimnastičke momente začinjene poljupcima, a sve je završeno mirnim piknikom. Naravno, uz razmjenu poljubaca i zagrljaja na pijesku i uz flašu šampanjca.

Veruje se da ljubav ovog para traje već pet godina, ali zajednički javni izlasci uočeni su tek posljednje godine. Prvi put su se pojavili na zabavi prije dodjele Grammy nagrada 2018. Bez bližeg kontakta, ali uz tople, značajne poglede.

Katie se upoznala sa Jamiejem, glumačkim partnerom svog bivšeg supruga Toma Cruisea, 2006. godine, na utakmici “Washington Redskinsa” i “Minnesota Vikingsa”, u Landoveru u Marylandu, kada je bila baš sa Tomom. Inače, Tom i Jamie sarađivali su 2004. godine u filmu “Collateral”, u kome su glumili kao glavni likovi.

Pet godina je Kate poštovala pravila razvoda sa Tomom Cruiseom i nije javno pokazivala svoju ljubav, a sada je došlo njenih pet minuta. Posle priče da je njihovoj ljubavi došao kraj i prije javnog priznanja, uslijedile su ove fotografije. A sreća na licima glumaca negira sva govorkanja.

Katie je majka 11-godišnje Suri, koju je dobila iz braka sa Tomom Cruiseom, a Jamie ima dvije kćerke, Korni (24) i Analis (9).

A post shared by Hot Tea☕ (@thehotteainc_) on