SHOWbuzz

Ljepotica iz Sibira

Zbog fotografija izgubila posao u gradskoj upravi

06/07/2019

Na svom profilu na Instagramu Anufrieva se opisuje kao majstorica depilacije i učesnica takmičenja za playmateicu

Ljepotica iz Sibira izgubila je posao u gradskoj upravi u Tjumenju nakon što je učestvovala u online takmičenju za playmateicu godine koju je održala ruska verzija magazina Playboy.

Ana Anufrieva (27) dobila je otkaz nakon što su fotografije postale viralne, a izvori iz gradske uprave ruskim medijima rekli su kako je od žene zatraženo da ode nakon što su erotske fotografije, dostupne na njenoj stranici takmičenja Playboy Russia, privukle “nezdravu pažnju”, prenosi RT.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnnaAnufrieva (@annet_anufrieva) on

Anufrieva je potvrdila da više nije javna službenica, iako je odbila podijeliti detalje oko naglog odlaska. “Odlučila sam otići. Neetično je raspravljati zašto: Poštujem svog poslodavca i radije ne bih o tome razgovarala”, rekla je ruskoj agenciji URA.

Nije tačno poznato šta je bio njen posao prije nego što se proslavila kao manekenka. Agencija koja citira podatke dostupne javnosti izvijestila je da je Ana radila u nabavci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnnaAnufrieva (@annet_anufrieva) on

Na svom profilu na Instagramu Anufrieva se opisuje kao majstorica depilacije i učesnica takmičenja za playmateicu.

Hoće li 27-godišnjakinja postati playmateica godine, ostaje za vidjeti. Neko vrijeme Ana je uvjerljivo vodila, ali tad je vodstvo preuzela Moskovljanka Darija Vorontsova. Trenutno je razlika između njih tek desetak glasova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnnaAnufrieva (@annet_anufrieva) on

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.