Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

komunicirali "nevino"

Zbog nje je Jennifer Lopez raskinula zaruke?!

madison

Zajednička imovina uključuje nedavno kupljenu vilu na miamijskom Star Islandu, njihove dionice u Super Coffeeu od 11 miliona dolara i njihovih pet posto ulaganja u wellness marku Hims & Hers od 1,6 milijardi dolara – vrijedna oko 80 miliona dolara

Kako mediji prvobitno objavili Jennifer Lopez (51) i Alex Rodriguez (45) su otkazali dvogodišnje zaruke usred glasina da se bivši igrač Yankeesa spetljao sa zvijezdom američkog rijalitija “Southern Charm”, Madison LeCroy (30).

“Svi su ti napisi netačni. Radimo na nekim stvarima”, rekli su i Lopez i Rodriguez u subotu za “TMZ” demantujući navode da je preljuba bila razlog prekida.

Par je odbacio optužbe za varanje, rekavši za “TMZ” da njihove nevolje nemaju nikakve veze s trećom stranom.

Napisi o navodnoj Rodriguezovoj vezi s reality zvijezdom prvi su put objavljeni u januaru, kada se pisalo da je LeCroy bila u kontaktu s “oženjenim” i bivšim igračem MLB-a u Miamiju.

Kasnije je priznala u intervjuu kako je komunicirala s Rodriguezom, ali insistirala je da je njihova komunikacija “nevina”.

Predstavnici Rodrigueza tvrdili su da se njih dvoje nikada nisu upoznali.

Lopez je prekinula sa zaručnikom, a ova vijest najteže je pala njenoj djeci, 13-godišnjim blizancima Emmi i Maximilianu.

Njen bivši suprug Marc Anthony iskazao je svoju podršku u ovim teškim trenutcima, a Jennifer je na svom InstaStoryju objavila fotografiju na kojoj Marc grli djecu.

“Kada su oni tužni, mama i tata su tu za njih. Volim vas, tako sam ponosna”, napisala je.

Jennifer i Marc bili su u braku deset godina, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima zbog djece. On je navodno podržavao njenu vezu s Rodriguezom.

J. Lo i Rodriguez trebali su se vjenčati još prošle godine. Ipak, pandemija koronavirusa poremetila im je parove te su nekoliko puta otkazivali vjenčanje.

U njihovoj vezi bilo je turbulencija te su nedavno priznali da su otišli na savjetovanje, koje im, čini se, ipak nije pomoglo.

Šokantni raskid Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza vjerovatno će se zakomplicirati jer će par sada morati podijeliti imovinu nakon zajedničkog ulaganja u nekoliko kompanija, kao i nekretnine, uključujući i njihovu novu palaču u Miamiju, vrijednu oko 33 miliona dolara.

51-godišnjoj glumici i pjevačici te 45-godišnjoj bivšoj zvijezdi Yankeea sada ostaje nezavidan izazov: dijeljenje posjeda stečenog u višestrukim poslovima i investicijama koje su napravili otkada su zajedno.

Zajednička imovina uključuje nedavno kupljenu vilu na miamijskom Star Islandu, njihove dionice u Super Coffeeu od 11 miliona dolara i njihovih pet posto ulaganja u wellness marku Hims & Hers od 1,6 milijardi dolara – vrijedna oko 80 miliona dolara.

Advokati i poslovni menadžeri zvijezda radili su na razdvajanju svojih finansija tokom posljednjeg sedmica, piše Page Six.