Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

problemi s grčevima

Kakvo je zdravstveno stanje Celine Dion: Zadnji put se oglasila na Instagramu 15. januara

New Project – 2022-01-24T144043.022

Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati, poručila je Dion obožavateljima nakon otkazivanja koncerata

Popularna pjevačica Celine Dion već neko vrijeme ima zdravstvenih problema, a sada navodno više ne može ustati iz kreveta?!

Kanadska pjevačica je u oktobru otkazala najavljene koncerte, a nedavno ih je odgodila još nekoliko, čime je zabrinula brojne fanove. Sada mediji pišu kako je njeno zdravstveno stanje ozbiljnije nego što se mislilo. Dion se već mjesecima bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima.

Celine navodno ne može ustati iz kreveta niti se kretati zbog jakih bolova u nogama i stopalima.

“Ne poboljša li se stanje pjevačici, mogla bi se povući iz muzičkog svijeta na nekoliko mjeseci do godinu dana, što bi joj moglo teško pasti, iako je okružena s porodicom koja joj pruža najveću podršku”, rekao je neimenovani izvor prenose strani mediji.

“Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati”, poručila je Dion obožavateljima nakon otkazivanja koncerata.

Njena posljednja objava na Instagramu bila je upravo vezano za otkazivanje sjevernoameričkog dijela turneje zbog zdravstvenih problema, a postavljena je 15. januara.

Celine Dion otkazala je sjevernoamerički dio svoje svjetske turneje “Courage” od 9. marta do 22. aprila.

53-godišnja pjevačica bila je prisiljena prekinuti nastup zbog “teških i upornih grčeva mišića”, navedeno je u saopćenju za javnost objavljenom na njenoj web stranici.

Njena objava dolazi tri mjeseca nakon što je morala otkazati početak svog povratničkog boravka u Las Vegasu zbog istog zdravstvenog problema.

Celine je “nedavno liječena od teških i upornih grčeva mišića koji joj onemogućuju nastupe, a njen oporavak traje duže nego što se nadala”, navedeno je na njenoj web stranici. “Njen liječnički tim nastavlja procjenjivati i liječiti stanje.”