Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kourtney Kardashian

Zgodna mama objavila fotku bez fotošopa: “Volim svoje crtice”

kourtney k

Trenutno je u Italiji, gdje se odmara sa svojom djecom i gdje je s ostatkom porodice nedavno proslavila 22. rođendan svoje polusestre Kylie Jenner

Iako se pripadnice “klana Kardashian” često proziva za fotošopiranje fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, najstarija među njima, 40-godišnja Kourtney zapalila je Instagram neobrađenom fotkom.

Najstarija sestra Kardashian, inače majka troje djece, je na Instagram profilu svog brenda “Poosh” objavila fotografiju na kojoj pozira na jahti u izazovnom jednodijelnom crnom badiću s visokim prorezima na bokovima, a svu pažnju ukrale su njene strije koje je ponosno pokazala i oduševila obožavatelje.

“Hvala ti što nisi izbrisala svoje strije na fotki”, “Cijenim svaku ženu koja se ne srami pokazati svoje prekrasno tijelo bez fotošopa”, “Oh, wow, bez fotošopa. Ovako izgleda stvarno tijelo”, samo su neki od hrpe pozitivnih komentara koje je Kourtney dobila ispod fotke.

Kardashianka je osvojila i dodatne simpatije svojih fanova tako što im je zahvalila na komplimentima i odgovorila:

“Volim svoje crtice!”

Kourtney je trenutno u Italiji, gdje se odmara sa svojom djecom i gdje je s ostatkom porodice nedavno proslavila 22. rođendan svoje polusestre Kylie Jenner.